Susține proiectul CitateOrtodoxe

Dragilor, vă mulțumim pentru încrederea pe care ne-o acordați și pentru bucuria cu care primiți în sufletele voastre cuvintele de învățătură pe care le publicăm pe această platformă creștină. Din 2008, de când am publicat primul articol, Ortodoxia Tinerilor s-a schimbat mult. Ceea ce la început a fost un simplu blog, cu o activitate sporadică și motivată de a ne umple frumos timpul liber, a devenit în timp un serviciu de zi cu zi, acaparându-ne practic toată viața.

În fiecare zi patru persoane (Claudiu Balan, Dan Tudorache, Laurențiu Ionașcă și Alexandru Andrei) lucrează ore în șir pentru ca site-ul și activitiățile asociației să arate și să se desfășoare cum le vedeți.

Asociația Ortodoxia Tinerilor are astăzi patru proiecte online mari (ortodoxiatinerilor.ro, fericiticeiprigoniti.net, citateortodoxe.ro și radio.ortodoxiatinerilor.ro cu toate cele șapte conturi de facebook) și două proiecte în mediu real (taberele OT, conferințele și întâlnirile) care ne ocupă tot timpul unei luni.

Aceste proiecte educaționale generează costuri ridicate cu închirierea serverelor pe care sunt găzduite, și costuri cu achiziția de softuri prin care oferim o interacțiune cât mai plăcută și utilă cu mediul virtual.

Alte costuri sunt generate de deplasările în țară pentru tabere, conferințe, lansări de carte și întâlniri duhovnicești. Deși evenimentele organizate sunt o mare bucurie pentru noi toți, cu cât sunt mai susținute, cu atât generează costuri mai ridicate iar împovărarea economică devine mai grea. Am ajuns la un punct în care nu mai putem finanța singuri aceste demersuri, în forma, frecvența și dimensiunea actuală, dar de care tânăra generație are nevoie în continuare.

Costuri există și pentru procurarea de cărți, documentare video, sau înregisrări audio pentru oferirea de materiale duhovnicești pe site, dar și pentru documentarea noastră teologică pentru că avem o răspundere din ce în ce mai mare care necesită o pregătire din ce în ce mai temeinică.

Peste toate acestea se consumă mult timp pentru coordonarea activităților de voluntariat și pentru a răspunde la zecile de mail-uri trimise zilnic, astfel încât timpul rămas pentru a ne auto-susține din munca proprie este din ce în ce mai mic pentru unii dintre noi. Asociația Ortodoxia Tinerilor are nevoie acum de cel puțin două persoane dedicate activităților curente ca unui serviciu zilnic, altfel prezența constantă și serioasă pe atâtea fronturi nu poate fi posibilă.

Activitatea noastră încearcă să susțină educația creștină a copiilor și a tinerilor din România și din străinătate. Din păcate acest tip de demers educativ nu este susținut financiar de statul român și nici de marile companii, din motive lesne de înțeles. Drept urmare căile de a finanța activitățile asociației noastre sunt foarte limitate, pentru că efectele pozitive nu sunt imediate, ci se văd doar pe termen lung.

Dacă considerați de folos lucrarea misionară pe care o desfășurăm atât în spațiul virtual, cât și în cel real, vă rugăm să o sprijiniți financiar prin donații, fie prin PayPal, fie direct în conturile Asociației"

Prin Paypal astfel:

Direct în conturile asociației noastre:

Conturile asociației noastre sunt următoarele:

Titular conturilor: Asociația Ortodoxia Tinerilor

Banca: GarantiBank România

Cont lei: RO71 UGBI 0000 7020 0130 8RON

Cont euro: RO81 UGBI 0000 7020 0133 0EUR

Cont dolari: RO78 UGBI 0000 7020 0133 1USD

Notă: Și ultimele trei caractere fac parte din numărul de cont. Contul trebuie să aibă 24 de caractere. Mai sus ele sunt așezate în grupuri de câte 4 pentru o mai bună vizualizare.

Puteți face transfer în conturile de mai sus prin ordin de plată de la sediul băncii dumneavoastră sau puteți face alimentare directă în aceste conturi la orice sucursală GarantiBank din România oferind datele de identificare din buletin (serie de buletin și CNP).

Pentru tranzacții cu ordin de plată din afara țării veți avea nevoie de Codul swift al băncii GarantiBank: UGBIROBUXXX

Pentru detalii ne puteți contacta astfel:

Telefon: 0740.004.215

Email: asociatia@ortodoxiatinerilor.ro

Mulțumim tuturor celor care ne-ați ajutat până acum.

 

(Claudiu Balan)

Biblia Ortodoxa - Citateortodoxe.ro

Citate pe autori